2012. július 14., szombat

Bock Bisztró







Menü:

- Bodzaszörp
- Mangalica zsír
- Kolbászos lecsó piros lábasban
- Big Bock Beef Burger

Hely:

Belváros, körút, teljesen jó helyen van, a kiülős rész viszont kicsi és abszolút nem csalogató. Az étterem belső kinézete nem az én ízlésvilágom, de attól még nem feltételenül rossz. A személyzettel meg voltam elégedve, kivéve egy pincért aki, gondolom a szombati munkanapot nem érezte, de szerencsére nem ő szolgálta ki az asztalunkat csak prezentálta, hogy hol foglalhatunk helyet. Igazából másba nem is tudok és akarok belekötni esetleg még az, hogy kétszer mondtam a rendelésnél, hogy mentes vizet kérnék, erre csak savasat kaptam, ezek apróságok, de mégiscsak azért fizet az ember, hogy azt kapja, amit kér és nem mást!

Ételek:

Teljesen rendben volt minden, majdnem kifogástalan, ezt is vártam a Bocktól. Már a Gourmet Fesztiválon is nagyon elnyerte a tetszésem az ételük. Az első fogás a lecsó telitalálat volt, főleg így a közelgő lecsószezon miatt is. A második fogás a hamburger sajnos kifogott rajtam és csak elcsomagolás lett a vége, mert egyszerűen túl sok volt a lecsó után, amit isteni friss házikenyérrel kísértem. Ez nagyon pozitív volt, hogy elcsomagolták a hamburgerem maradékát és mellé még a pincér meg is jegyezte mosolyogva, hogy fel vannak mindig erre készülve, mert általában, ha az emberek ezt a fogást rendelik akkor nem tudják megenni és elcsomagolásba torkollik az étkezés. Szerencsére a hamburgert nem sült burgonya, hanem saláta kísérte, ami teljesen megfelelő volt a hamburger ízvilágához. Egyedül talán a mangalica zsír nem ízlett, de a bodza szörp is nagyon finom és frissítő volt.

Árak:

Teljesen jó. Pont ezt írtam, azt hiszem a Borssónál, hogy a városban lehet vagy ugyanennyiért vagy kissé több pénzért jobb és finomabb ételeket enni, például itt a Bockban. Teljesen egyensúlyban éreztem az árakat azzal, amit kaptunk. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el ide, mert tényleg megéri.

Értékelés:

    

2012. július 1., vasárnap

innio





Menü:

Limonádé
Tepertő és padlizsánkrém
Dinnyeleves
Ragadós csirkeszárnyak salátával

Hely:

Tetszett, ahol van, ahogy van és hogy vasárnap is nyitva van. A pincér vasárnapi lazasággal szolgált ki minket, de ennyi még belefért. A kiülős rész az utcán van, ami nekem nagyon szimpatikus, mert külföldön ez teljesen normális, hogy az emberek a járdán a gyalogosok között esznek, ennek is megvan a maga varázsa.

Ételek:

Ami nagyon tetszett az a tepertő és a padlizsánkrém volt, nagyon jó volt az ízük és a padlizsánkrém nem volt agyon fokhagymázva, aminek nagyon örültem, mert ezt a hibát szinte mindenhol elkövetik, hogy a padlizsánkrémből már majdnem fokhagymakrémet csinálnak. A dinnyeleves nem volt rossz, bár érezhető volt az ízén, hogy a dinnye amiből készült még nagyon éretlen volt. Aztán az utolsó fogás, nem igazán ízlett, a nyári meleg miatt döntöttem a salátás verzió mellett meg azért is, mert az étlap nagyon csekély választékkal rendelkezett, de tényleg! (Jó most lehet mindjárt azzal kontrázni, hogy ez nem csak egy étterem, hanem félig meddig borbár is, de akkor is úgy vélem, hogy nem volt kellő választák ételekből.)
A csirkeszárnyak nagyon finoman lettek elkészítve, de a saláta tocsogott a kellemetlen ízű dresszingben. A sok dresszing mindig megöli a salátát ez alapszabály.  A limonádé iható volt, de a méretével nem voltam megelégedve főleg úgy, hogy 800 forint volt...

Árak:

Túl van árazva, abszolút nem megalapozottak szerintem ezen a helyen az árak, nem ért annyit ez az ebéd, mint amennyit fizetnünk kellett érte. Nem tervezek a jövőben ide több látogatást, nem látom értelmét.

Értékelés: