2012. július 1., vasárnap

innio





Menü:

Limonádé
Tepertő és padlizsánkrém
Dinnyeleves
Ragadós csirkeszárnyak salátával

Hely:

Tetszett, ahol van, ahogy van és hogy vasárnap is nyitva van. A pincér vasárnapi lazasággal szolgált ki minket, de ennyi még belefért. A kiülős rész az utcán van, ami nekem nagyon szimpatikus, mert külföldön ez teljesen normális, hogy az emberek a járdán a gyalogosok között esznek, ennek is megvan a maga varázsa.

Ételek:

Ami nagyon tetszett az a tepertő és a padlizsánkrém volt, nagyon jó volt az ízük és a padlizsánkrém nem volt agyon fokhagymázva, aminek nagyon örültem, mert ezt a hibát szinte mindenhol elkövetik, hogy a padlizsánkrémből már majdnem fokhagymakrémet csinálnak. A dinnyeleves nem volt rossz, bár érezhető volt az ízén, hogy a dinnye amiből készült még nagyon éretlen volt. Aztán az utolsó fogás, nem igazán ízlett, a nyári meleg miatt döntöttem a salátás verzió mellett meg azért is, mert az étlap nagyon csekély választékkal rendelkezett, de tényleg! (Jó most lehet mindjárt azzal kontrázni, hogy ez nem csak egy étterem, hanem félig meddig borbár is, de akkor is úgy vélem, hogy nem volt kellő választák ételekből.)
A csirkeszárnyak nagyon finoman lettek elkészítve, de a saláta tocsogott a kellemetlen ízű dresszingben. A sok dresszing mindig megöli a salátát ez alapszabály.  A limonádé iható volt, de a méretével nem voltam megelégedve főleg úgy, hogy 800 forint volt...

Árak:

Túl van árazva, abszolút nem megalapozottak szerintem ezen a helyen az árak, nem ért annyit ez az ebéd, mint amennyit fizetnünk kellett érte. Nem tervezek a jövőben ide több látogatást, nem látom értelmét.

Értékelés:

    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése