2012. április 25., szerda

Baldaszti's Grand



Menü:

1. Sült paprika krémleves
2. Marha steak grillezett zöldségekkel

Hely:

A Baldaszti's-ról már többször is írtam, de eddig mindig csak a Kitchenben voltam, így ideje volt a város másik Baldaszti's éttermét is meglátogatni, kíváncsi voltam ugyanis milyen. A hely tetszik, mind a kialakítás és a berendezés plusz sok jó ötletet lehet látni a díszítő elemknél. A személyzet a szokott módon lépett fel.

Ételek:

Az első fogás hibátlan, arra illett is volna egy fél WOW. Szerencsés választás volt a leves, a második fogásról viszont már ez sajnos nem volt elmondható. A hús nagyon rossz volt, igaz nem sűrűn eszek marhahúst, meg nem is a kedvencem, de az a hús amit felszolgáltak nagyon-nagyon rossz ízű és állagú volt, sőt kifejezetten rágós volt, amit nagyon nem szeretek. A zöldségek viszont roppanósan finomak voltak. Desszerthez már nem volt se ingerem se kedvem.

Árak:

Drága...ahhoz képest amit kaptam, ezen nincs mit magyarázni, hiszen a marhahúsos fogás volt a legdrágább az étlapon és sajnos talán a leggyengébb is. Mindenképp fogok ennek az étteremnek még egy esélyt adni a jövőben, ez nem kérdés, de ha ez a látogatás alapján kéne megítélnem akkor nem lenne épp a legjobb a véleményem.

Értékelés:

 ✓   

Baldaszti's Grand 2.0:

Nem igazán győzött meg, megint nem. Jó volt, de nem hagyott bennem mély nyomokat, pedig a szülinapi vacsorám volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése