2012. április 25., szerda

Hard Rock Cafe

A Hard Rock Cafe-hoz volt már szerencsém egyszer 2010-ben Münchenben. Az étterem már akkor is nagyon tetszett. Igen, hamburgert lehet mindenhol és mindenfélét enni de a Hard Rock más. Érezhető benne az amerikai koncepció. Most, hogy végre Budapesten is nyílt egy éttermük természetesen ellátogattam, hogy megnézzem, hogy hogy sikerült.

Hely:

Vörösmarty tér, a belváros belvárosa, gondolom a turistákat is figyelembe vették amikor kiválasztották a helyszínt. Belül minden szép, új és friss itthon inkább egy modern stílust választottak, ugyanis Münchenben az étterem stílusa inkább ilyen westernkocsmás volt. Nálunk leginkább a vetített videók a plazma tv-ken és a falra kilógatott hírességek tárgyai jelzik az embernek, hogy egy Hard Rock Cafeban van, ugyanis ezek alapkellékek. A személyzet nagyon kedves, szinte már-már zavarba ejtően.

Ételek:

Egyértelmű volt a választás, hogy az egyik legnagyobb és legfullosabb hamburgert fogom elfogyasztani. A rendelés során felmerült  kérdés, hogy akkor, hogy is legyen átsütve a hús. Kaptunk is egy gyorstalpalót a személyzettől, ha jól emlékszem 1-5-ig van a számozás mennyire is legyen átsütve a hús és általában az emberek a 3,7 szokták kérni. Lehet, hogy a számokkal kicsit elcsúsztam, de ha legközelebb megyek ezt mindenképp megkérdezem, hogy pontos információt tudjak leírni. Én egy kicsit jobban átsütve kértem, de nem teljesen, tehát a Médiumnál kissé jobban átsütve. Jött is az étel és nekiláttunk a fogyasztásának, azt hiszem a hús mennyiséget és a hamburger nagyságát rendesen alábecsültük, ugyanis sok és nagyon tömény volt, telített rendesen. De nagyon finom volt, minden passzolt, valahogy így képzelek el egy igazi minőségi hamburgert.

Árak:

Nem olcsó, de ha jó hamburgerre vágysz mindenképp látogass el ide egyszer, mert lehet, hogy nincs annyira sokfajta étel és az étterem csak egy határozott irányvonalat követ, de ezt az irányvonalat nagyon jól. A hamburgeres, "amerikai" ízeket nekem teljesen jól prezentálta az étterem mind két látogatás során, így biztos vagyok benne, hogy még menni fogok, mindenki másnak is csak ezt tudom ajánlani.

Értékelés:

 ✓   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése